Soak

Soak sæben til det du holder mest af

if you love it - SOAK it!

Filtrer
Filtrer efter
Pris

Soakworthy

Det canadiske hold bag Soak forstår hvor vigtige dit håndstrik og hæklede ting er for dig. Og hvor vigtig en blid sæbe er for dine delikate skjorter og dit fine undertøj. Derfor har de udviklet Soak til effektivt at rense, genopfriske, og beskytte dit yndlingstøj. Det yndlingstøj du ikke ønsker at vaske med traditionelt vaskemiddel. De kalder dit yndlingstøj for soakworthy.

Sæben laves i Canada, er miljøvenligt, skal ikke skylles ud, og er ideelt til hånd og maskinvask af de stykker tøj du elsker mest.

Soak fremstilles med tekstilvenlige ingredienser, det er biologisk nedbrydeligt, fosfat og natriumlaurylsulfat fri. Væsken i alle flasker er klar – det er flaksernes label, der giver illusion af at de har forskellig farve.  Disse labels er trykt ved at bruge plantebaserettrykfarve og på gengrugsplast. Derfor er det muligt at genanvende både flaske og label som plast. Flaskerne er fremstillet af genbrugsplast og kan derfor have små skønhedsfejl.

Skal ikke skylles ud

Soak er så naturligt og sikkert at bruge, at det ikke skal skylles ud. Soak binder snavset til vandet og fjerne dem fra tekstilet. Hvis du vasker store striktrøjer, patchworktæpper og delikate tekstiler kan skylleprocessen være med til at ødelægge fibrene i stoffet, når det bliver strukket og tynget af vægten i vandet. Du kan selvfølgelig skylle det ud – men det er ikke nødvendigt.

At skylle sæbe ud af f.eks. dit strik bruger meget vand, og det tager tid, vandet er køligt, og hænderne bliver runkne. Det er helt sikkert derfor jeg ofte har valgt håndvask fra, og i stedet vasket i maskinen.

Holdet bag Soak kommer fra en baggrund inden for Kosmetik, og indholdet i Soak er så blidt og skånsomt, at du ikke skal bekymre dig om at have det tæt på din eller dit barns hud. De siger sågar at det er så skånsomt, at du kan bade i det uden risiko. De anbefaler det ikke, men det vil være sikkert nok dertil.

5 ml pr vask – et topmål

Der skal bruges cirka en teske fuld sæbe til ca. 4 liter vand til håndvask. Det svarer til det der kan være i det sorte låg.

Til vask i maskine skal du prøve dig lidt frem, da alle maskiner bruger forskellige mængder vand. Men mindre er mere. Start f.eks. med at komme mængden svarende til 2 teskeer i.

Tre størrelser

375 ml. – svarende til +75 vaske.
90 ml. – svarende til 18 vaske
5 ml. – svarende til 1 vask. Perfekt som

1 vask er op til 3 bh’er i en vaske eller balje, et sæt sporttøj, 1 eller to sweatre. Der skal være plads og vand nok i vasken – eller baljen til at tøjet kan flyde rundt- og vandet kan passere gennem tekstilen, og dermed fjerne snavset.

Soak findes i 5 skønne dufte og en duftløs.

Alle Soak varianterne dufter let og rent de er friske og lette, de dufter ikke tungt – og duften bliver ikke hængende i dit tøj eller overdøver din parfume eller din personlige duft. Duften er med til at gøre håndvasken til en mere behagelig oplevelse, snarere end at parfumere dit tøj.

Den duftløse, er til dem der ikke ønsker nogen duft. Og med ingen duft menes den duft der er kommet i flasken. Indholdet dufter, som det gør, og er ikke dækket med en duftløs duft.

Lacey: Lacey kombinerer forårsblomster med sød bergamotte og skaber en lys, men alligevel forførende delikat duft. Bergamotte er en citrusfrugt, der fortrinsvist dyrkes i Italien og Nordafrika og er en underart til Pomerans.

Yuzu: Yuzu giver dit vasketøj kærlighed med et kys af syrlig citrus og knust eukalyptus.

Fig: Figen, frisk plukket og ren. Fig dufter af sød figen og kærlighedsfrugt og toppes af med duft af mælkebøtte.

Pineapple Grove: Vær en ananas. Stå høj, iført en liljefyldt krone og vær altid sød indeni.

Celebration: Inspireret af essensen af ​​rød te. Sød, delikat og absolut lækker, denne flerårige favorit dufter godt af rent sjov.

Scentless: Holder dit yndlingstøj rent of parfume fri. Nogle gange indeholder Duftfri produkter parfyme til at maskere duften af ingredienserne. Men i Soak er der kun naturlige produkter og det er ikke nødvendigt at dække dem til. Scentless betyder duftfri.

 

Håndvask

Kom en hættefuld sæbe i ca. 4 liter lunken vand. Der skal være plads og vand nok til at kunne dække tøjet, og bevæge det rundt, så vandet kan passere gennem tekstilen.
Lad det ligge i blød og lad sæben virke i ca. 15 minutter – længere er også ok.
Pres derefter vandet forsigtigt ud, det er ikke nødvendigt at skylle.
Rul derefter tøjet ind i et håndklæde og pres overskydende vand ud.
Læg tøjet fladt til tørre.

Pletrens
Kom lidt Soak på et stykke vat, og dub forsigtigt pletten. Skyl med vand.

Maskinvask

Soak fungerer også i almindelige vaskemaskiner. Tjek vandkapaciteten på maskinen og dine skåneprogrammer. Du skal bruge en teskefuld eller hættefuld per 4 liter vand.
Kom det i sæbekammeret i stedet for dit sædvanlige vaskemiddel og kør maskinen på dit ønskede skåneprogram.

Lingeri

Soak ofte. Håndvask dine bh’er efter hver eller hver anden gang du bærer dem. De holder længere så.
Sorter dit lingeri fra det øvrige vasketøj. Stil en lille kurv ved siden af vaskekurven til dit lingeri. Det gør håndvask lettere.
Vask sæt sammen, det sikrer, at farverne forbliver ens.
Selv om Soak ikke skal skylles ud anbefales det til lingeri at det skylles
Hvorfor vente på en særlig lejlighed? Bær dit smukkeste og mest sexede undertøj hver dag – og vær fabelagtig!


Badetøj

Start med et skyl – ved poolen eller ved stranden, og fjern det værste klor og salt, og forkæl med et længere bad i Soak, når du kommer hjem.
Brug ikke almindeligt vaskemiddel og vaskemaskine til dit badetøj. Det vil hurtigt ødelægge stoffet.
Brug rigeligt med vand. Hvis der ikke er nok vand kan snavs ok Klor ikke frigives til vandet.
For at få lugt af klor ud af dit badetøj, anbefales det at skylle efter med vand, selv om Soak ikke behøves at skylles ud.

Hækling og strik

Kontroller, at dit garn er farvefast. Knib en lille smule Soak på et skjult sted, eller på din hækleprøve og skyl efter to minutter. Hvis farven ikke smitter af, kan du roligt fortsætte.

Når man vasker hæklede tæpper eller bamsedyr, der ikke har været vasket i et stykke tid, kan du hurtigt se snavset i vandet. Hvis det er slemt, så Soak én gang til.

Skånsomme rengøringsmidler som Soak kan trække overskydende farvestof ud af hæklede genstande. Hvis du ser farvestof i vandet, er det okay - det vil ikke gøre skade. (Det kommer også ud af dit tøj i maskinen, der ser du det bare ikke.)

Klem – vrid ikke – så meget vand ud du kan. Løft ikke det hæklede fuld af vand. Tyngden af vandet vil strække og måske ødelække fibrene. Rul tøjet eller bamsen ind i et håndklæde og pres overskydende vand ud, eller centrifuger det i din vaskemaskine, hvis du stoler på den.

Læg det fladt til tørre på et tørt håndklæde. Sørg for at det ligger i facon. Ikke strækket eller krøllet men fladt. Læg det et sted med god luftcirkulation. Vend det for at det tørrer på begge sider.

Quilts og Patchwork

Hvad enten det er arvetæpper, eller mindre Patchwork arbejder, kan du trygt bruge Soak til dine håndarbejder.

Hvis du selv syer dit Patchwork, så vælg dine stoffer med omhu. Hvis det kommer med vaskeanvisningen ”kan ikke vaskes” – skal det nok ikke bruges på et babytæppe.

Test dine stoffer for krymp og farveægthed. Det skal jo vaskes før eller siden. Gnub lidt Soak på  et stykke reststof, lad det sidde i 2 minutter, og skyl.