Mine små fine

Bente, fra Hadsund, er personen bag "Mine små fine" maskemarkører. Hendes start på hendes forretning udsprang af, at hun selv ønskede sig smukke og funktionelle markører til hendes eget strikketøj. 

Filtrer
Filtrer efter
Pris

Maskemarkører

Det startede med at Bente lavede sine fine markører af vintage perler fra genbrugsbutikker. Hun havde hurtigt lavet så mange, at hun begyndte at sælge dem på Facebook og Instagram. 

Nu bruger Bente også halvædelstene til sine markører, der hænger på fine små snoede ringe. 

Strikkesmykker

Strikkefisk, markører, og raglansæt er lavet af halvædelstene eller vintage perler fra genbrugsbutikker. De vil sætte bling på dit strikketøj, og stenene har hver deres betydning - og kan være med til at påvirke dit humør, dine rynker, og dit held. Hvis man tror nok på det.

Aventurin, grøn

Repræsenterer lethed, eventyr og kærlighed. Giver held i kærlighed og pengesager, da de stimulerer fornemmelsen af, at alt er muligt. Når du viser åbenhed og tillid vil du åbne dig for heldet. Er humøret lidt tungt vil Aventurin løfte din tro på, at det nok skal blive godt igen. 

Rosenkvarts

Styrker dit hjerte, og hjælper mod hjertesorger. Den hjælper dig med at holde mere af dig selv og hjælper til at du lader dig elske af andre. Den healer mentale belastninger som stress, styrker blodomløb. Og - så reducerer den rynker ! (- Siges det)

Agat, Crazy Lace

Agaten er symbolet på selvtillid, styrke, veltalenhed og intelligens. Bærer du en Agat, vil du kunne tænke hurtigt og klart, og mediterer du på Agaten vil du efterhånden blive bedre i stand til at udtrykke dig verbalt, formulere dig og vinde andres opmærksomhed og agtelse.
Den bringer glæde til den, der bærer stenen. Cracy lace styrker og støtter dig.
Den afbalancerer dine følelser. Den afbalancerer din fysiske og din intellektuelle energi. Den sætter balance i Yin og Yang.

Ferskvandsperler

Perler symboliserer visdom opnået gennem erfaring. De kan hjælpe dig med at lære lektionerne gennem hver livserfaring og de gør dig klogere og stærkere.
Et perle er også en sten, der giver beskyttelse og sikkerhed i alle aspekter. Du kan gå i gang med dine daglige opgaver og være sikker på at beskyttende energier er der for dig. Perler er også kendt for sine kraftige beroligende effekter og dets evne til at balancere din aura.