TILBEHØR

Vi har garn til alle projekter og i alle kvaliteter.

Filtrer
Filtrer efter
Pris

Dit eget udtryk

Alba bruges typisk med en pindestørrelse 3-3,5 og jeg betragter den som en hverdagsgarn da den er nem at vaske ved behov i maskinen ved 40 grader. Jeg tørrer altid mine projekter liggende for at sikre faconen. Løbelængden er 160 m per 50 gram. Strikkefastheden er 24 masker per 10 cm.

Dette garn findes i mange smukke farver der fanger øjet og bidrager til glæden ved at strikke. Hyg dig med at at finde præcis den sammensætning der giver dit projekt det udtryk du ønsker. Når du kigger på farver og ikke lige kan finde dén farve du søger, så tag endelig fat i mig, så vil jeg prøve at skaffe det hjem til dig - der kommer hele tiden nye farver til paletten.

Den kæmmede bomuld gør at garnet er lækkert at arbejde med og at det kan bæres tæt på kroppen. Derfor er det anvendeligt til mange projekter som for eksempel babystrik, børnestrik, sommerstrik, bluser, toppe, kjoler, bukser, kyser….kun din fantasi sætter grænser. Brug for eksempel Alba til projekter i boligen; i køkkenet til håndklæder, karklude og grydelapper; på badeværelset til håndklæder, makeup-klude og genanvendelige make-up-pads; i stuen til sofapuder, dækkeservietter og coasters, påske- og julepynt.

Bæredygtig med GOTS

Det betyder noget for mig, at bidrage til et mere bæredygtig verden og derfor er en del af det garn jeg sælger GOTS certificeret, herunder Alba. Alba lever derfor op til de højeste standarder i alle processer af dets tilblivelse. GOTS er din garanti for, at der i alle stadier af tilblivelsen af garnet er taget hensyn til økologi, miljø og bæredygtighd og er det eneste mærke der lever op til FN's mål om bæredygtigthed. Du kan læse mere om GOTS her.

Det betyder noget for mig, at bidrage til et mere bæredygtig verden og derfor er en del af det garn jeg sælger GOTS certificeret, herunder Alba. Alba lever derfor op til de højeste standarder i alle processer af dets tilblivelse. GOTS er din garanti for, at der i alle stadier af tilblivelsen af garnet er taget hensyn til økologi, miljø og bæredygtighd og er det eneste mærke der lever op til FN's mål om bæredygtigthed. Du kan læse mere om GOTS her

Desværre kan jeg ikke garantere at farverne på skærmen er som i virkeligheden, men jeg har gjort mig umage.