Supersoft

Kun %1 tilbage
Fra 15,00 DKK

Prisen er for ét nøgle á 50gr. 30kr. eller 25 gr 15kr.

Indhold:100% ny uld (hvilket betyder at garnet ikke er spundet af fibre der tidligere har været garn!)
Løbelængde: 287m / 50g
Vejl p: 3-4
Strikkefastehed: for 10x10 cm
Enkelttråd: pind 2½-3 ca. 26m x 46p
Dobbelttråd: Pind 4-4½ ca 19m x 28p
Kan vaskes ved 30gr uldprogram eller i hånden. Bør liggetørre.

Supersoft er et skønt garn med mange anvendelsesmuligheder. Både til strik og til hækling. Garnet er 2-trådet og Findes i en helt fantastisk regnbue af melerede farver, der alle spiller godt sammen. 

Supersoft indeholder en del spindolie, som forsvinder efter første vask. Efter første Vask Blomstrer garnet og det bliver blødt. Efter første vask kan det blot luftes, da uld er selvrensende. 

Supersoft er dejligt alene eller i to tråde supersoft. Men skal der skrues op på Luksus og blødhedbarometeret kan Supersoft strikkes sammen med en tynd tråd alpakka og/eller Kasmir Lux og/eller Silkalux. Ved at strikke flere kvaliteter sammen kan der tilføres yderligere farvespil til garnet. 

Garnet findes i i alt 96 smukke farver. Finder du ikke den du søger her - så endelig tag fat på os - så finder vi præcis den farve du søger. 

Bemærk, at pindestørrelse ændres, når der strikkes med flere tråde.Strikkefasthed: 1 tråd Supersoft ca. 25 masker = 10 cm på pind 3-3,5 (løbelængde ca. 575 m pr 100 gram)

Strikkefasthed: 2 tråde Supersoft ca. 16 masker = 10 cm på pind 4-4,5 (løbelængde ca. 288 m pr 100 gram)

Supersoft er en fantastisk arbejdshest - hvis man kan sige det om garn. Men det er god ren ny uld. Det kan strikkes i lette projekter, dobbelt i ekstra varme projekter og det findes i uendeligt mange farver.

Det egner sig både som sommer- og vinteruld. I særdeleshed fordi det er så let. Mønsterstrik, eller Fair-Isle strik egner det sig fantastisk godt til - og de mange farver giver uanede muligheder.

Når det strikkes - skal du tage højde for at garnet blomstrer efter vask. Så det anbefales stærkt at der laves en strikkeprøve.

Desværre kan jeg ikke garantere at farverne på skærmen er som i virkeligheden, men jeg har gjort mig umage.

Specifikationer
Varenummer:1709
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Supersoft
Din bedømmelse