Strikkefisk i læder

Kun %1 tilbage
Fra 95,00 DKK

Passer til pinde op til 8mm.

Strikkefisk i læder

Disse strikkefisk er virkeligt lækre. Ofte synes jeg strikkefisk er for tunge - men disse vejer næsten ingen ting. Der til trods, er du ikke i tvivl om hvor den sidder i dit strikketøj. 

Fås med 4-6-8 eller 10 ringe. Der er trykt tal på det lækre læder. For enden sidder en markør af kernelæder. 

Hvordan bruger du en stikkefisk?

Måske plejer du at sætte en streg på et stykke papir, på opskriften eller i din strikkedagbog. Eller måske bruger du en omgangstæller. 

Måske kender du så også, at kuglepennen er væk, eller ungerne har trykket på omgangstælleren - eller du pludselig bliver i tvivl om du nu har streget af - eller klikket sidst du kom til omgangens start! Det gør jeg i alle tilfælde. 

En strikkefisk er let at bruge - og sidder i dit strikketøj. Når du kommer til din omgangsmarkør - skal den alligevel flyttes fra venstre til højre pind. Det er her Strikkefisken kommer ind i billedet. Skal du for eksempel gøre noget sæligt på hver 4. pind. Tage ind - eller ud - så sætter du strikkefisken som din omgangsmarkør i første ring. Når du når til strikkefisken igen og skal flytte den fra venstre til højre, så sætter du pinden igennem 2. ring. Næste gang 3. ring. Når du når den 4. ring - så er det du skal huske at tage ud - eller ind. 

Det er da smart!

Farver

Det er Tine fra SoSchjelde der har lavet dem af overskudslæder fra møbelproduktion. 

Da de laves af overskudslæder er det ikke sikkert at læderet er præcist som på billedet. Markøren for enden kan ligeledes varierer, da de laves af rester.

Dansk håndværk og upcycling når det er bedst!

Specifikationer
Varenummer:Strikkefisk i læder
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Strikkefisk i læder
Din bedømmelse