Soak Rejsepakke -Testpakke - 8x5ml

Soak er en skøn luksuriøs sæbe til dit strik. Og i øvrigt til dit delikate håndvask - eller finvask i maskinen. 

Sæben findes i 6 dufte og i denne rejsepakke er der én af hver af de 5 dufte 8x5ml assorteret. (Dvs der er ingen Scentless.)

1 vask er op til 3 bh’er i en vaske eller balje, et sæt sportstøj, 1 eller to sweatre. Der skal være plads og vand nok i vasken – eller baljen til at tøjet kan flyde rundt- og vandet kan passere gennem tekstilen, og dermed fjerne snavset.

Alle Soak varianterne dufter let og rent de er friske og lette, de dufter ikke tungt – og duften bliver ikke hængende i dit tøj eller overdøver din parfume eller din personlige duft. Duften er med til at gøre håndvasken til en mere behagelig oplevelse, snarere end at parfumere dit tøj.

Den duftløse, er til dem der ikke ønsker nogen duft. Og med ingen duft menes den duft der er kommet i flasken. Indholdet dufter, som det gør, og er ikke dækket med en duftløs duft.

Lacey: Lacey kombinerer forårsblomster med sød bergamotte og skaber en lys, men alligevel forførende delikat duft. Bergamotte er en citrusfrugt, der fortrinsvist dyrkes i Italien og Nordafrika og er en underart til Pomerans.

Yuzu: Yuzu giver dit vasketøj kærlighed med et kys af syrlig citrus og knust eukalyptus.

Fig: Figen, frisk plukket og ren. Fig dufter af sød figen og kærlighedsfrugt og toppes af med duft af mælkebøtte.

Pineapple Grove: Vær en ananas. Stå høj, iført en liljefyldt krone og vær altid sød indeni.

Celebrations: Inspireret af essensen af ​​rød te. Sød, delikat og absolut lækker, denne flerårige favorit dufter godt af rent sjov.

 
Specifikationer
Varenummer:220500094820
EAN / Stregkode (iPOS)755728010038
(Dandomain - ikke i brug) EAN / Stregkode755728010038
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Soak Rejsepakke -Testpakke - 8x5ml
Din bedømmelse