Sæt til Blocking

Da jeg først hørte om at blokke strik, tænkte jeg sikke noget pjat! - men det er det ikke! Første gang jeg blokkede et sjal efter vask blev jeg forbløffet over hvor stor en forskel det gjorde for størrelse, og for visning af mønsteret i sjalet. Det var lidt som at få et nyt sjal i gave.


Juliee Weisenberger, der har stiftet Coc Knits siger:
"Førstegangs blokkere er altid forbløffet over, den forskel det gør at blokke strikketøj. Efter blokeringen lå sweatre delene fladt og maskerne var blevet ensartede at se på, jævnet ud i processen. Det virker faktisk lidt magisk ! Efter 20 års undervisningstestning er jeg aldrig blevet træt af at instruere mine elever i efterbehandlingsteknikker. Faktisk er blokketeknikken en af mine yndlingsting at demonstrere. Jeg plejede at demonstrere "at blokke" med små stykker tæppe eller håndklæder, men dette blev let for tyndt til at blokkenålene kunne sidde ordentligt fast. Mange af mine studerende orkede ikke at blokke, fordi det var sådan en besværlig opgave. Med dette i tankerne, satte jeg mig for at forbedre tæppestykkerne. Jeg designede specielle fliser med det eneste formål at kunne blokke strikke- og hækletøj optimalt. Slutresultatet er mit "Knitter's Block kit."

Sættet indeholder 18 skumfliser, 40 rustfri stål T-pins, et ternet stykke lærred, der hjælper dig med at holde styr på vinkerne, når du blokker dit strik. En stærk Jute taske til at have kittet i, så det er let at gemme væk og finde frem

Specifikationer
Varenummer:22050005-01
Leveringstid:2-3 hverdage
Leverandørvarenummer22050005-01
Leverandørvarenummer22050005-01
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sæt til Blocking
Din bedømmelse