Opbevaring til tilbehør

Kun %1 tilbage
Fra 345,00 DKK

Dette lækre opbevaringshylster holder styr på alle dine lækre sager fra Coco Knits samtidig med, at de er lette at få fat på. Praktisk såvel ude- som hjemmestrik.Men også praktisk til f.eks. makeup eller smykker på ferien.

Det er lavet af kraftigt vaskbart papir, der ligesom læder får en flot og lækker patina og blødhed ved brug. Papirets egenskaber minder lidt om læder og det er yderst holdbart. Papiret kan vaskes blidt i koldt vand. Ret det i facon og lad det lufttørre. Tag elastik af før vask.

I hylstret sidder 4 små lommer, der klikkes fast med trykknapper, der åbnes og lukkes som en kuvert. Du kan let tage en lomme ud og tage den med dig alene.

Der medfølger elastikker i 4 farver, der matcher dit Makers Keep Armbånd, så du kan skifte farve efter humør. Du kan også sætte dit helt eget præg på rullen, ved at sætte dit eget elastik på. Så skal du bruge 60 cm af 3 mm rund elastikbånd.

Det behøver jo ikke kun at være ting relateret til strik der er i det lille praktiske etui. Også småting til brug på forretningsrejsen eller ferien kan med fordel opbevares pladsbesparende i etuiet.

Indholdet vist på billedet medfølger ikke.

Findes i en beige og grå udgave. 

 
Specifikationer
Varenummer:022050029
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Opbevaring til tilbehør
Din bedømmelse