Maxi Wool

Kun %1 tilbage
Fra 85,00 DKK

Erika Knight Maxi Wool er ren engelsk uld og en sand fryd at strikke med! Med sine skønne farver har den nok det mest farverige udvalg af Erika Knight-garnene. 

Under produktionen dampes tråden to gange, så garnet ikke bliver for luftigt trods den løse og bløde spinding.  Garnet stammer fra får i Storbrittanien og er ligeledes produceret der. Et ægte engelsk uldgarn af bedste slags. 

Super Chunky

Dette super smukke og chunky garn er dampet to gange for at skabe et luksoriøst og voluminøst garn, der farves rigtig fint. Paletten er ret uimodståelig og består af klassiske farver og lyse colorpops.

Dette rustikke, tykke garn med britisk uld er voluminøst, blødt og et godt materiale til et stilfuldt fashionabelt strik.

Farveægte

Den dobbelte dampning sørger for at hvert enkelt fiber er optimalt forberedt til farvningsprocessen og gør det muligt for farven at trænge dybt ind. Sådan opnås disse lyse, lidenskabeligt udviklede og rige farver - sandsynligvis den mest farverige palette blandt Erika Knight-garnerne.


Dette garn fra Erika Knight garanterer også fårenes oprindelse fra de britiske øer, og farvning og spinningarbejder kontrolleres jævnligt af Erika selv.

Specifikationer
Varenummer:1039003
Indhold100% Ny uld
FormFed - Skal vindes op, 100 gram
Løbelængde40m/50gr - 80m/100gr
Strikkefasthed8 masker pr. 10 cm
HåndteringHåndvask
Pindestørrelse10mm
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager1-2 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Maxi Wool
Din bedømmelse