Making Stories no. 9

På lager
200,00 DKK

Making Stories – In Bloom

Magasinet udkommer den 15. marts 2023. Bestiller du før denne dato vil du forhåndsbestille et eksemplar, der sendes så snart jeg har det i butikken. Varer der bestilles sammen med magasinet sendes samlet, når magasinet udkommer. Ønsker du at modtage øvrige varer før magasinet - skal du lægge 2 ordre.

Issue 9

I 9. udgave af Making Stories inviteres du til at udforske hemmelige haver, trække vejret dybt til duften af blomsterne, der netop er gået i blomst.

Gående gennem buen, overgroet med roser i fuld blomst, fyldes vi med forundring over skønheden og blomsternes indviklede stængler og blade. Nysgerrige efter at se hvilke skjulte skatte de næste skridt vil vise os.

Hver blomst er en ny nuance af farve, hvert blad et vidunder. Fra Knop til blomst, fra jord til himmel – en uendelig cyklus af liv.

Med Magasinet Making Stories stræber udgiverne efter holdbare kollektioner af strik du vil værdsætte, holde af og bære i mange år fremover. Garnerne brugt til designs er alle produceret med størst mulig omtanke for vor planet og dens beboere, hvad enten de er dyr eller mennesker. Magasinet inspirerer dig til at strikke med bæredygtige materialer og med glæde i hjertet.

Designere….

Anne Ginger, Ayano Tanaka, Barbara Gottwik, Emma Ducher, Julia Exner, Kjerstin Rovetta, Makenzie Alvarez, Maria Magnusson, Marie Régnier, Natalia Milas, Pelin Akbaba, Valerie Rachel

Garn fra…

Biches & Bûches, De Rerum Natura, Garthenor Organic, Hey Mama Wolf, Holst Garn, Knitting for Olive, Krea Deluxe, La Bien Aimée, Pascuali, The Fibre Co., Wool & Palette

Tekster fra…

ash alberg

 

NB: Magasinet er på engelsk.

Hvad er der specielt ved Making Stories?

Holdet bag Making Stories har, til deres viden, 8 udgaver af det eneste strikkemagasin på markedet uden reklamer. Desværre har det vist sig ikke at være holdbart i længden - og det er ikke økonomisk muligt for dem at fastholde bladet reklamefrit. Læs om deres beslutning her.

Det printes på 100% genbrugt papir og på et trykkeri, der er certificeret med ikke bare EU Blomsten, men også Svanemærket og Blauer Engel.

Bladet udkommer fra Berlin – trykkes lokalt og distribueres i Europa via Berlin. Blade der sælges i USA sendes fra central distributør i USA.

Hvem står bag Making Stories

Making Stories GmbH er en uafhængig designudgivelse eget af Hanna Lisa Haferkamp, der sammen med sit ”spark-Røv” team udgiver bladet 2 gange årligt.

”Vi tror på at vælge at bruge ressourcer og kapaciteter, det være sig menneskelige, miljømæssige, sociale eller økonomiske, på en måde, der kan opretholdes i det lange løb. Vi tror på at være opmærksomme på og aktivt reflektere over alle dele af vores (arbejds)proces og kommunikere dem åbent og ærligt. Vi tror på at behandle alle levende væsener, der er involveret i vores arbejde, retfærdigt, respektfuldt og kærligt og på at bekymre os om og for deres fysiske og psykiske velbefindende. Vi tror på ikke at diskriminere nogen

Specifikationer:

Indhold: 12 opskrifter, 1 essay/historie
Format: Hvert magasin indeholder to koder til Download. Koderne er printet inde I bladet. En kode til download af en digital udgave af magasinet. En kode der tilføjer alle bladets opskrifter til dit bibliotek I Ravelry, så du kan bruge opskrifterne i f.eks. KnitCompanion.
Sider: 136 sider i farve
Dimensioner: 20 x 26 x 1 cm 
Vægt: ca. 400g


Bæredygtigheds Tjek:

NYT: Trykt på 100% genbrugt papir med coated finish for at få billederne til at stå tydeligt frem
NYT: Trykt hos Königsdruck i Berlin, et familiedrevet trykkeri med focus på bæredygtighed
Pakket uden ét eneste stykke plastik. Der bruges 10% genbrugt papir i stedet.
Sendes til forhandleren med DHL eller UPS 

Specifikationer
Varenummer:MS9
Pris200,00 DKK
Digital eller printet opskriftFysisk bog
Opskrifts kategoriDame
Størrelse---Voksenstørrelser---, 80-85 Din overvidde, 85-90 Din overvidde, 90-95 Din overvidde, 95-100 Din overvidde, 100-110 Din overvidde, 110-120 Din overvidde, 120-130 Din overvidde, 130-140 Din overvidde
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Making Stories no. 9