Making Stories

På lager
225,00  DKK

Making Stories - Campfire

Issue 8

I dette efterår og vinter vinterudgave af Making Stories inviteres du til at strikke med os, mens vi fortaber os i flammernes dans fra lejrbålet. 13 moderne brugbare strikkedesigns som vil holde os trygge og varme. Ikke bare rundt om lejrbålet men også på hverdagens eventyr.

Teksturer, kabler, flerfarvestrik og beroligende retriller – Uanset hvad du har behov for i øjeblikket vil du finde noget du elsker på siderne i Campfire. Kærligheden til planeten og nænsomt at tage sig af naturen mens vi er i den er den tråd, der væver denne udgave sammen i dens illustrationer og små historier.

Making Stories stræber efter at vise firmaer og små producenter frem, som har fokus på bæredygtighed, gennemsigtighed og lighed. De fortæller deres historier og håber at inspirere og uddanne garnelskere til at gøre bevidste og informerede valg om de materialer de bruger, og hvilke virksomheder de støtter.

Designere….

Agata Mackiewicz, Audrey Borrego, Barbara Gottwik, Eimear Earley, Elena Solier Jansà, Elizabeth Nihoniho, Fabienne Gassmann, Hanna Maciejewska, Mara Licole Taylor, Marie Régnier, Natalie Sheldon, Susan Schädler, Thien-Kieu Lam

Garn fra…

Bouclelaine, De Rerum Natura, Garthenor Organic, Ginger Twist Studio, Lanivendole, Life in the Long Grass, Maison Corlène, Mominoki Yarn, Ritual Dyes, Stolen Stitches, The Grey Sheep Co., Wild Earth Yarns, Xolla Wool

Tekster fra…

Marie Shultz, Marina Skua, Sophie Thomas, Vera Hoenen

Hvad er der specielt ved Making Stories?

Holdet bag Making Stories laver, til deres viden, det eneste strikkemagasin på markedet uden reklamer. For at kunne bevare deres frihed i at vælge hvem de præsenterer i bladet, kun lader sig 100% gøre, hvis bladet er fri for reklamer.

Det printes på 100% genbrugt papir og på et trykkeri, der er certificeret med ikke bare EU Blomsten, men også Svanemærket og Blauer Engel.

Bladet udkommer fra Berlin – trykkes lokalt og distribueres i Europa via Berlin. Blade der sælges i USA sendes fra central distributør i USA.

Hvem står bag Making Stories

Making Stories GmbH er en uafhængig designudgivelse eget af Hanna Lisa Haferkamp, der sammen med sit ”spark-Røv” team udgiver bladet 2 gange årligt.

”Vi tror på at vælge at bruge ressourcer og kapaciteter, det være sig menneskelige, miljømæssige, sociale eller økonomiske, på en måde, der kan opretholdes i det lange løb. Vi tror på at være opmærksomme på og aktivt reflektere over alle dele af vores (arbejds)proces og kommunikere dem åbent og ærligt. Vi tror på at behandle alle levende væsener, der er involveret i vores arbejde, retfærdigt, respektfuldt og kærligt og på at bekymre os om og for deres fysiske og psykiske velbefindende. Vi tror på ikke at diskriminere nogen

Specifikationer
Varenummer:MS8
Pris225,00  DKK
Digital eller printet opskriftFysisk bog
Opskrifts kategoriDame
Størrelse---Barn og Baby---
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Making Stories