Makers Board by CocoKnits

Ikke på lager
390,00  DKK

På billederne er vist tilbehør, der ikke indgår i prisen. 

Der medfølger  ialt 9 magneter, andet sælges seperat.

Indhold:

Holderen måler 28x23cm, når den er foldet sammen. 

4 rundemagneter med PLA

2 små runde magneter og 3 stærke retangulære magneter til at støtte board og holde hjælpeværktøjer

Opskriftsholderen leveres i en hørpose med snøre, som du kan opbevare holderen i - eller bruge som projektpose.

 

Opskriftsholder

Denne smukke opskriftsholder i samme lækre kvalitet som de øvrige produkter fra CocKnits hjælper dig med at holde styr på de værktøjer du har ved hånden, når du arberjder på et strikke eller hækleprojekt. Den kan også med fordel andvendes til broderi. 

Styr på sagerne

Hold styr på din opskrift værktøj  og dit diagram mens du strikker!  Som du måske ved, er næsten alle vrktøjer og gadgets fra CocoKnits magnetiske - og det er der naturligvis også taget højde for på denne opskriftsholder.  Magneterne kan ikke alene holde din opskrift fast også holde f.eks. din omgangstæller, kabel og snoningspind og din maskehjælper skulle du tabe en maske. (Tilbehør nævnt sælges seperat)

Hvis du har det lige som jeg - så ryger dine markører ofte på gulvet - eller bliver spist op af sofaen. Men her kan dine magnetiske markører sidde fast på boardet, så der er styr på dem. (Markører sælges seperat.)

Du folder mappen ud, og sætter den lille retangulære magnet , så fladen står i den vinkel du ønsker. De 4 magneter trykt med CocKnits kan holde dit papir på plads. De sidste to magneter kan du bruge til at holde styr på dine hjælpemidler og strikkegadgets. 

Plastik fri og vaskbart papir

Holderen er lavet af vaskbart papir - der deler mange egenskaber med læder. Det bliver kun smukkere med alderen og brug - og det kan vaskes for endnu smukkere patina. 

Ved vask fjerner du forsigtig metalplader og magneter - kanterne på pladerne kan være skarpe. Kom den tomme holder i maskinen på laveste temratur og håndvask eller uldprogram . Glat holderen ud med hænderne efter endt vask og læg den fladt til tøre. 

De 4 runde magneter der medfølger er dækket af PLA - som er fermenterede plantestivelser som majs, roer og sukkerrør. Overfladen er således 100% bionedbrydelig, og indeholder ikke plast.

Specifikationer
Varenummer:022050045 - Grey
Pris390,00  DKK
IndholdMakers board, 4 runde magneter, 2 små runde magneter til andet CocoKnits tilbehør, 3 stærke rektangulære magneter til at holde opskrift og andet værktøj
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Makers Board by CocoKnits