KJ Strømpegarn, Multifarvet

Kun %1 tilbage
Fra 17,00 DKK

Billigt strømpegarn

Denne strømpegarn vil give varme fødder hele året rundt. Det endda til rigtig fornuftig pris. 

Det har været med overvejelser, at jeg har taget garnet ind i sortiment, men jeg har haft en trofast kunde, med virkelig stor erfaring inden for strømpestrik til at teste garnet for mig. Og hun vil uden tvivl strikke strømper af det!

Maskebilledet, når garnet strikkes op, ligner dyrere strømpegarner, men det er blødere at strikke med end traditionelle supermarkeds strømpegarner. Det er multifarvet i korte gentagelser, så det laver ikke farvepools - og ej heller striber. Men det blender garnets farver fint og uden særligt mønster.

Hvis du er nybegynder ud i sokkestrik, kunne dette garn være et godt begyndelsessted. Her er en gratis strømpeopskrift, som du kan downloade og forsøge dig med til helt almindeligt glatstrikkede "vanilla" Strømper. 

Indhold: 75 % uld - 25 % Nylon
Løbelængde: 210m/50g
Pinde: 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed: 26-30 masker = 10 cm
Maskinvask 30 grader,  uldprogram Liggetørre

Strømpegarn er altså ikke kun til strømper. Disse multifarvede garner giver ligeledes en god base til børnehavesweatre, legepladssweatre og andet børnetøj. Flere af disse farver kunne jeg sagtens se strikket op med f.eks. en Silkemohair til en beige, rød, sort eller blå børnehavetrøje.

Prisen er for ét nøgle á 50 gr

Specifikationer
Varenummer:KJ500
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger