Handdyed4you Deluxe Merino Gold

Kun %1 tilbage
 

Deluxe Merino Gold  er en super blød og squshy garnkvalitet med glimmer for ekstra luxus. Gargent er den lækreste kvalitet til både sweatre, strømper m.m. At garnet er superwashed behandlet gør det mere slidstærkt, og er samtidigt årsagen til at man kan opnå de flotte klare farver. Nylon er tilsat for at give garnet hold og gøre det slidstærkt.

Merete farver garn på hobbybasis og alle hendes indfarvninger er unikke i den form, at der kun findes få fed af hver. Så her er muligheden for at få garn, som ingen andre har. Håndfarvet garn er en unik form for indfarvning, da der er mange ting der spiller ind i farveprocessen. Hver farvning svarer til en ny indfarvning, og derfor ynder Merete, at kalde hver farvning for en "potluck", da man aldrig helt kan vide, hvordan det færdige resultat bliver.

Merete har valgt en kvalitet med så lidt nylon i som muligt, for vi skal jo også passe på med at bruge for meget plastik. Garnet er desuden Mulesing frit, hvilket betyder at fåret ikke har været mishandlet.

Desværre kan jeg ikke garantere at farverne på skærmen er som i virkeligheden, men jeg har gjort mig umage.

Prisen er for ét fed - 100 gram 400m.

Indhold: 80% Superwashed mulesing fri Merino, 15% nylon, 5% Gold Stellina
Løbelængde: 400m/100g
Pinde: 2,5 - 4 mm
Strikkefasthed: 28=10cm (3,25 mm pinde)

Maskinvaskes på uldprogram

 
Specifikationer
Varenummer:978829998122578
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lagerKan ikke genbestilles