Knit By Moltrup

Naturlige kvalitetsgarner

Christine Moltup er kvinden bag Knit By Moltrup. Hun er håndfarver med værdier, der ligner dem der ligger bag YarnForward, og derfor er det naturligt at hendes garner er at finde her.

Filtrer
Filtrer efter
Pris

Bæredygtighed, kvalitet og unika

Det er principperne som Knit by Moltrup arbejder ud fra. 

Det håndfarvede garn fra Knit By Moltrup indkøber hun i England. Kvaliteten er i top - og garnerne indeholder kun de fineste kvaliteter. Ofte fås de kun i begrænsede oplæg.

Håndvarvet

Christine håndfarber på de lækreste luksusbaser. Merino  og Silke Mohair , men også Yak Kaeml, Alpaca og Silke.

Det er alle Christines yndlings kvaliteter. Hendes hænder har behandler hvert eneste fed fra start til slut i processen, bearbejdet det efter alle kunstens regler. Derfor vil håndfarvet garn fra Knit by Moltrup være garn, som naboen helt sikkert ikke har. 

Garnet syrefarves, hvilket er nødvendigt for hendes farvemetode. Syren, der er naturlig citronsyre klargør fibrene, så de kan tage imod farvepigmenterne. Farverne er selvfølgelig miljøgodkendte.

Naturligvis er Christines fokus ikke bare på farverne - men også på at farve så bæredygtigt som muligt, med brug af så lidt vand som muligt og med så lidt spild og forbrug. Både under farvningsprocessen - men også når hun pakker og emballerer garnet til forsendelse

Ensfarvet 

Foruden hendes håndfarvede garn, har Christine udviklet sin egen linje af ensfarvet garn i forskellige kvaliteter. Farverne er selvfølgelig valgt, så de passer til flest mulige af de håndfarvede garner. 

Hendes tilgang til det ensfarvede garn er, at det skal være så "rå" som muligt. Feks. hendes Superfine Alpaca, der findes i en 160m/50 gram og 400m/50 gram, den er ikke forarbejdet ret meget - eller gennemgået ret mange processer. Super blødt og uforfinet garn.