KAOS Yarns

KAOS YARN ønsker at inspirere dig til farvemod, selvforkælelse og til at udforske, hvad farver kan gøre for dit humør og velbefindende - med god samvittighed.

Filtrer
Filtrer efter
Pris

EXPLORE YOUR COLORFUL NATURE

Fordi farver taler til os og påvirker vores følelser og humør, kan vi også bruge farvernes sprog til at udtrykke og opløfte os selv.

Farveuniverset hos KAOS YARN viser en bred vifte af menneskelige karaktertræk, du kan gå på opdagelse i for at finde dit farverige udtryk.

 

ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGHED

KAOS YARN er spundet af bløde fibre af høj kvalitet, som sikrer at dine kreationer kan holde i mange år. 

Det er produceret af certificeret økologiske fibre. Under etisk forsvarlig produktion, både i forhold til dyrevelfærd og miljø - det betyder ingen mulesing af dyr og ingen SuperWash-behandling af garnet.  
Farverne følger europæiske retningerlinjer om uskadelig kemi og miljøhensyn 

Det familieejede spinderi i Peru er Fair Trade certificeret, som er en garanti for gode arbejdsforhold for medarbejderne. De arbejder derudover for at gavne forholdene for befolkningen i området og hjælpe kvinder til at starte selvstændig virksomhed. 

Tanken om økologi og bæredygtighed følges i alle aspekter af KAOS YARN. Tryksagerne er Svanemærkede, alt papir er FSC mærket, og fragtemballagen er udvalgt, så din ordre fylder mindst muligt i fragtbilen på vej til dig.