Handyed4You

Merete er ikke bare en kær stikkeveninde - hun er en dygtig kreativ og farveglad strikker, der nu også farver garn under navnet Handdyed4you.

Nedenstående er frit oversat fra nyhedsbrevet fra selveste Stephen West's WestKnit udsendt den 31. juli 2020:

 

Pippi Langstrømpe og Stephen West

"Det har jeg ikke prøvet før - det kan jeg sikkert godt finde ud af" er noget Merete ofte kanaliserer ind i hendes strik. En strikker, der ikke kender frygt. 
Ud over at være kæmpe fan af multikunstneren og musikeren Prince er hun stor fan af Stephen West, der også er en kæmpe inspirationskilde. Inspirationskilde til sammensætning af farver, konstruktioner og designs. 

Merete har strikket 35 designs af WestKnits. heraf har hun deltaget i 2 Mystery knit alongs. Hun elsker sit StarFlake, som hun strikkede i Gul og Lilla farver, inspireret af Prince. Star Flake Blanket var Meretes første teststrik for WestKnits, og har en særlig plads i hendes hjerte. Merete elsker at skifte mellem sine egne projekter og Stevens designs.

Kreativ og frygtesløs

Ofte ændrer Merete sit strik, efterhånden som hun strikker dem, og gør dem dermed til sine helt egne. Det bliver ofte til usædvanlige konstruktioner og helt nye designs. For eksempel har hun konstrueret en hel cardigan omkring Stephen West's Texture Time. Den smukke cardigan var en gave til Meretes mor til hendes 70 års fødselsdag.

Et kursus med Stephen West - og snakken bagefter, og hans mange designs - har inspireret Merete til at lave hendes helt egne designs. Hun elsker at se hvad hendes strik kan - og hvor den bringer hende hen. 
Du kan følge Meretes designs på Instagram @meretekdesign

 

Farverig

Merete har en vanvittig god sans for farver og sammensætningen af dem. Hun er ikke bange for noget eller nogen farve. Derfor er det da også kun naturligt, at hun hen over sommeren er begyndt at farve smukt smukt garn. Det gør hun under navet Handdyed4you. Følg hende på instagram @handdyed4you