Garngalleriet

Det lyder som et eventyr, men langt ude i skoven, lige ved siden af det store slot, ligger en lille hytte.....

 

I hytten bor Birthe og Thomas. De er ualmindeligt gæstfrie og om nogen mere tossede med garn end alle andre jeg kender. Inklusive mig selv. Både Thomas og Birthe bruger megen af deres tid med fibre til spinning, strik og vævning. Birthe farver desuden både på garn og fibre.

Både Thomas og Birthe er mester i flere fiber relaterede håndværk. Birthe Spinner og både strikker og væver af det spunde garn. Thomas strikker prøver op af alt Birthes garn. Garn som hun enten har farvet på, eller spundet af de fibre hun har farvet i hendes mikrofarveri. Fibre og garn tages med på markeder rundt om i Danmark. Du vil kunne møde dem på FilberFolk.dk og på festivaller i bl.a. Sverige.  Her sælges fibre og garn til garn og farve glade kunder. 

I Birthes farveverden findes paletter inspireret af alt fra Fugle til StarWars. Hendes farveunivers gør mig helt ør i hovedet - og jeg får lyst til at strikke af det hele.
 
Desuden holder Birthe Workshops i Spinning, Fair-isle teknikker samt spændende workshops om planned pooling i håndfarvede garner. Jeg glæder mig, til jeg skal invitere Birthe på besøg os mig, så vi kan afholde en workshop. Det skal blive dejligt at invitere Birthe på besøg hos mig. Jeg mødte Birthe første gang, da hun modigt havde sagt ja til at min strikkeklub kunne komme på besøg i den lille hytte. Det var så som så med stilheden i den lille hytte - men der var gæstfrihed og varme. 

Da jeg begyndte at forme YarnForward.dk, var Birthe én af de første Small Makers jeg opsøgte. Simpelthen fordi jeg vil have hendes smukke farvebuket i min butik.

Du kan besøge Thomas og Birhte på www.Garngalleriet.dk