Erika Knight

Erika Knight

Erika Knight er en højt respekteret britisk Strik- og hækledesigner. Hun er kendt dels fra sin egen Erika Knight garnkollektion men også fra sin oprindelige baggund som billedkunstner og for hendes karriere i modeindustrien. 

Netop modeindustrien har genoplivet hendes passion for håndlavet mode. Hendes mission er at forenkle og formidle hendes passion for håndstrik med tilgængelige og inspirerende projekter, der kan inspirere alle til at eksperimentere  og nyde at skabe med deres hænder. 

Strik med struktur

Som forfatter er Erika Knight kendt for adskillige meget roste bøger om strik og hækling som håndværk. Hun arbejder sammen med sin datter Arabella fra hendes studio på den engelske sydkyst. Sammen arbejder de som konsulenter på tværs af håndværksindustrien. 

Hvis du ønsker at følge med i Erikas designprojekter og nye bøger, kan du følge med i lydpodcasten, som hun laver med sin datter. Eller besøge www.knightkraft.co.uk

Traditionelt håndværk og kultur

Erika Knights garnkollektion er født i Storbritannien og hendes ønske om at støtte oprindelige fibre, kulturarvsmøller og traditionelt håndværk.

Hendes brug af fibre er velovervejet, nøje udvalgte og det samme gælder farverne. 

Erika Knight arbejder ud fra devicen - at holde tingene enkle. Støtte britisk fremstilling, når det er muligt og fremme bæredygtige naturlige fibre gennem fejring af traditionelle færdigheder gennem moderne innovation. 

Typisk engelst æstetik med garn og farver inspireret af den engelske natur.