GARN

Vi har garn til alle projekter og i alle kvaliteter. 

Filtrer
Filtrer efter
Pris

I stort omfang prioriterer jeg naturlige materialer. Uld, bomuld, silke, hør og nælde. Det giver altid mening at vælge et bæredygtigt garn, og hvor det er muligt, har jeg prioriteret dette. Enten ved økologiske certificeringer, eller GOTS certificeringer eller ved muelsingfrit opdræt osv.

 

Året rundt

Garn til alle årstider, projekter og overbevisninger. Hvad enten du er til tunge sweatre året rundt - eller har det varmt året rundt - har jeg garn til dig - året rundt. Garner så fine som edderkoppespind - eller tykt som blyanter. Varmt og uldent - eller svalt og kølende garner kan du finde det på hylderne.

Til fine lette bluser, vamsede hyggelige sweatre, strømper til hele familien, tøj til store og små, boligtilbehør 

Hele farveskalaen

er det ikke sikkert jeg har hjemme i alle kvaliteter, men jeg skaffer dem meget gerne hjem. Så hvad enten du handler på nettet eller i butikken, så skal du endelig spørge, så finder vi en løsning.

Men rigtig mange farver har jeg hjemme - og der er et utal af smukke farver, farvekombinationer on nuancer af i de smukkeste garner. Der er garn til de mest farverige Fair-Isle trøjer, og de mest spraglede tæpper af bedstemorfirkanter. Til strik, hækling og broderi, vævning og anden hobby.