Merete farver garn på hobbybasis og alle hendes indfarvninger er unikke i den form, at der kun findes få fed af hver. Så her er muligheden for at få garn, som ingen andre har. Håndfarvet garn er en unik form for indfarvning, da der er mange ting der spiller ind i farveprocessen. Hver farvning svarer til en ny indfarvning, og derfor ynder Merete, at kalde hver farvning for en "potluck", da man aldrig helt kan vide, hvordan det færdige resultat bliver.

Deluxe High Twist virkelig lækker garnkvalitet, der giver det smukkeste strik til både sweatre, strømper m.m. sæligt velegnet til lace eller mønsterstrik. At garnet er superwashed behandlet gør det mere slidstærkt, og er samtidigt årsagen til at man kan opnå de flotte klare farver. Nylon er tilsat for at give garnet hold og gøre det slidstærkt.

Merete har valgt en kvalitet med så lidt nylon i som muligt, for vi skal jo også passe på med at bruge for meget plastik. Garnet er desuden Mulesing frit, hvilket betyder at fåret ikke har været mishandlet.

Desværre kan jeg ikke garantere at farverne på skærmen er som i virkeligheden, men jeg har gjort mig umage.


Prisen er for ét fed - 100 gram 400m.

Indhold: 85% Superwashed mulesing fri Merino, 15% nylon.
Løbelængde: 400m/100g
Pinde: 2,5 - 4 mm
Strikkefasthed: 28=10cm (3,25 mm pinde)

Maskinvaskes på uldprogram

 
Specifikationer
Varenummer:DHT
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Deluxe High Twist
Din bedømmelse