Craft Caddy - Projekttaske

Kun %1 tilbage
Fra 275,00 DKK

Hos mig ligger der altid strikkerelaterede ting rundt om i huset, så man kan altid se, hvor jeg lige har været forbi med mit strikketøj. Derfor leder jeg altid efter smarte måder at opbevare og transportere mit strikketøj og strikkegrej på.

Denne lækre, kvadratiske taske fra Cocoknits er super praktisk til mine yndlings hjørner i huset til at samle strik - og gear op med. Jeg skal blandt andet have en stående på hylden under mit sofabord. 

Tasken er lavet af det super praktiske vaskbare papir, med mange udvendige og indvendige brugbare lommer. Der kan sættes håndtag på fra CocoKnits, de sælges separat, men den kan sagtens bruges uden, eller du kan selv være kreativ, og lave dine egne. 

Tasken måler 15cm i dybden, 29cm i bredden og er 16,5 cm høj. Den findes i farven Grå og Oliven. Der er 3 udvendige lommer og 9 indvendige lommer. 

I din Craft Caddy kan du organisere værktøj af varierende størrelse i taskens primære rum, de indvendige og udvendige lommer. Du kan også sætte denne taske i en større taske eller shopper, og dermed tilføre den store taske anvendelige rum til opbevaring. 

Der er rigeligt plads i tasken til dine læsebriller,  en flaske vand, oplader kabler, nøgler, og hvad du ellers har brug for når du er på farten med dit strikketøj. 

Den behøver ikke kun anvendes til strik. Den kan også sagtens bruges til opbevaring af andet end strik under sofabordet, i klædeskabet, ved sengeborder, i køkkenskabet eller andre steder i huset.

Vask af materialet gør det lidt blødere, og det giver det patina, som når du bruger eller vasker læder. hvis du ønsker at vaske den, skal du fjerne de håndtag du eventuelt har sat på, vaske den på kold vask i maskinen. Medens den er våd kan den krølles lidt, for at opnå øget karakter, og du skal igen folde den ud og i facon, og lade den lufttørre. 

 
Specifikationer
Varenummer:062050041
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager3-4 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Craft Caddy - Projekttaske
Din bedømmelse