Bio Shetland - Økologisk GOTS certificeret Uld

Kun %1 tilbage
Fra 45,00 DKK

Prisen er for ét nøgle á 50 gram

Indhold:
100 % Pure Wool
Løbelængde: 280m/50g
Pinde: 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed: 24 = 10 cm
Forbrug til dame sweater størrelse M: 400g
Håndvaskes; Maskinvask uldprogram
Kan filtes og valkes.

Desværre kan jeg ikke garantere at farverne på skærmen er som i virkeligheden, men jeg har gjort mig umage.

Læs om GOTS her.

Bio Shetland er et 100 % økologisk uldgarn, som er certificeret af GOTS. Så samvittigheden er på plads, når du strikker af dette lækre og bredt anvendelige uldgarn. Desuden er der et rigtigt godt forhold mellem pris og kvalitet.

Filtning og valkning

Garnet er kartegarn, og det giver smukke meleringer i garnet. Denne melering gør at de mange nuancer i garnerne blender farverne virkeligt godt sammen i flerfarvestrik. Farveprocessen er i øvrigt så skånsom, at du kan både filte og valke med Bio Shetland. Strik f.eks. en hue eller et par handsker og vask dem i maskinen ved 40 grader med et stort håndklæde. Det giver et flot og tæt resultat

Garnet er fantastisk til strik til alle aldre og mange former for strik. Strukturstrik, lace, mønster og Fairisle strik. Garnet er en smule rustikt, så jeg vil nok anbefale ikke at bruge det direkte på huden, hvis du er særligt uldsart. Men når vi taler strik til børn, hvor det ikke bæres direkte på huden kan det godt bruges. GOTS certificeringen stiller høje krav til processerne i forbindelse med farvningen af garnerne at du trygt kan bruge det til børn.

Bio Shetland har en virkelig høj kvalitet i forhold til garnets pris. Kvaliteten og de klassisk melerede farver i den lettere rustikke uld gør garnet ideelt til skandinavisk inspireret strik. Farverne er basisfarver, og klassiske så dit strik vil passe til moden i flere år.

Da ulden er ubehandlet, er uldens selvrensende egenskaber bibeholdt. Du behøver derfor ikke vaske dit strik særlig tit – og ofte vil en luftning være tilstrækkeligt

Alene eller sammen

Løbelængden gør garnet anvendeligt til strikkemaskine og væv. Det tynde uldgarn og uldens temperaturudlignende egenskaber gør desuden, at Bio Shetland sagtens kan anvendes til sommerstrik, såvel som let vinterstrik.

Strikkes Bio Shetland alene anbefaler BC Garn pind 3 til 24 masker. Cirka – husk at lave din egens strikkeprøve. Når jeg strikker med dobbelt tråd opnår jeg 17 masker på pind nr. 5.

Strikkes f.eks. sammen med Silky Kid fra Kremke opnår jeg ved 1 tråd Bio Shetland og 1 tråd mohair 24 masker på pind 3,5.

Specifikationer
Varenummer:011010119
Indhold100 % ren uld
FormFed - Skal vindes op, 50 Gram
Løbelængde280m/50gr - 560m/100gr
Strikkefasthed24 masker pr. 10 cm
Pindestørrelse3,5mm
HåndteringHånsvaskes - Maskinvask på uldprogram
Leveringstid:2-3 hverdage
Leverandørvarenummer011010119
Leverandørvarenummer011010119
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bio Shetland - Økologisk GOTS certificeret Uld
Din bedømmelse