Babyalpaca - BC Garn

Kun %1 tilbage
Fra 78,00 DKK

Melerede varianter

Babyalpaca bruges typisk med en pindestørrelse 2 - 4,5. Projekter lavet i dette garn skal vaskes i hånden. Løbelængden er 250 m per 50 gram. Strikkefastheden er 31 masker per 10 cm.

Dette garn findes i mange smukke farver der fanger øjet og bidrager til glæden ved at strikke. Babyalpaca findes i både klare og melerede varianter. Hyg dig med at at finde lige præcis den sammensætning der giver dig eller den du strikker til, lige præcis det rette udtryk. Når du kigger på farver og ikke kan finde dén farve du søger, så tag endelig fat i mig, så vil jeg prøve at skaffe det hjem til dig - der kommer hele tiden nye farver til paletten.

Varm og smudsafvisende

Babyalpaca er fantastisk blødt og varmer op til 5 gange mere end lammeuld. Desuden indeholder garnet ikke lanolin og strukturen i fiberen er glat. Dette gør blandt andet garnet meget anvendeligt til luksuriøse tørklæder, sjaler, cardigans, huer. Babyalpaca er allergivenlig, smudsafvisende, fnugger og fælder næsten ikke og er derfor også egnet til babystrik. Har du lyst til at arbejde med filtning, valkning eller maskinstrik er Babyalpaca også velegnet til dette.

 

Det kan ikke garanteres at farverne på skærmen er som i virkeligheden

Specifikationer
Varenummer:11010039
Indhold100% Alpaca
FormFed - Skal vindes op, 50 Gram
Løbelængde250m/50gr - 500m/100gr
Strikkefasthed31 masker pr. 10 cm
Pindestørrelse3,5mm
HåndteringHåndvaskes
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager1-2 uger
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Babyalpaca - BC Garn
Din bedømmelse