Aymara

Kun %1 tilbage
Fra 45,00 DKK Normalpris 69,00 DKK

Klassisk moderne

Blødt og lækkert garn, der er oplagt til vinterens huer, halstørklæder og balaclavaer. Men også smukt til dejligt varme sweatre med snoninger, eller i patent. De smukke farver lægger lidt op til tofarvede vendbare huer eller halstørklæder i tofarvet patent.

Farverne er oplagte til grafisk leg med garn. F.eks. til sjalet Opus af Maxim Cyr

 

Når moderne og klassiske garner bare komplimenterer hinanden! Aymarar består af en særlig blanding af fibre i 3-trådet tvinding. 

Superfine peruvianske alpacafibre af høj kvalitet, fin merinould og lyocelfibre, der er åndbare og fuldstændig biologisk nedbrydelige. 

Lyocell

Lyocell er træfiber, og derfor naturlige og fonybare, der anvendes til funktionelle fibre. Fibrene kan bruges i garner som her, men også funktionelle textiler. Lyocell produceres af naturlige råvarer som eucalyptus og birk. 

Lyocell produceres i et lukket kredsløb, hvor kemi og vand genanvendes, så spildevand ikke lukkes ud i den omkringliggende natur. 

 

Opkaldt efter det sydamerikanske folk Aymara.

Aymarafolket er en oprindelig nation fra Altiplano højsletten i Andesbjergene. Der lever omkring 2 millioner aymaraer i Bolivia, Peru og Chile. 20% af Bolivias befolkning er Aymara og er landets største gruppe af oprindelige folk. 

 

Desværre kan jeg ikke garantere at farverne på skærmen er som i virkeligheden, men jeg har gjort mig umage.

Specifikationer
Varenummer:1057
Indhold40% Alpaca, 30% Merino Fine uld, 30% viskose
FormNøgle - Klar til at blive strikket, 50 Gram
Løbelængde135m/50gr - 270m/100gr
Strikkefasthed20 masker pr. 10 cm
Pindestørrelse4,5mm
Håndtering30 grader uldprogram
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aymara
Din bedømmelse