AlmaKnit - design selv

Opskriften til din krop og dit garn.

Alma Knit er en web-app designet af dygtige Kira og Agnes. Med deres App kan du med få klik sammensætte din helt egen opskrift, der passer både præcis til din krop - og til det garn du har lyst til at strikke i.

Kom og vær med, så gennemgår jeg programmet - mulighederne og viser lidt ideer til hvordan du kan Hacke din egen sweater. 

Ved at klikke igennem en række valg - f.eks. Rund hals, saddelskulder, puff ærme m.m.- kan du sammensætte din helt egen sweater. Når du har indtastet maskeantal og rækkeantal fra din strikkeprøve og indtastet dine mål og præferencer for bevægelsesrum får du din opskrift på mail - og er klar til at slå masker op.

Vi måler hinanden - så hvis du synes det er svært at gøre selv. Så kan kan du få hjælp på aftenen.

Hvor hvordan og hvornår:

Tirsdag den 6. december klokken 18:45-21:15 cirka.

Find noget garn frem fra gemmerne. Det der garn, som du ikke lige har fundet opskriften til - eller som du gerne vil have bliver til en helt særlig god bluse eller sweater. Strik en strikkeprøve på minimum 12*12 cm. Medbring garn, strikkeprøver og pinde med 

Tag din telefon eller tablet med. Den skal du bruge for at sammensætte din opskrift.

Du får på aftenen - en kode til at købe en opskrift med samt et lille tag, du kan sy i nakken af din nye yndlingssweater når du har strikket den. Kaffe og kage selvfølgelig.

 

 

Specifikationer
Varenummer:AK1
Indhold3 timers strik snak og hygge - samt 1 opskrift til dit yndlingsgarn
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:AlmaKnit - design selv
Din bedømmelse