8/4 Økologisk Bomuld - Karen Klarbæk

Kun %1 tilbage
Fra 20,00 DKK

Alle farver til strik og hækling

Karen Klarbæks 8/4 bomuld kommer i alle regnbuens farver og er perfekt til mange typer strik og hækling. Mændgen af farver gør det muligt at finde en farve og farvekombination til ethvert projekt og garnet er både slidstærkt og blødt.

Du kan selvfølgelig strikke eller hækle sommerbluser og toppe samt børnetøj til alle aldre. 

Både i strik og hækling kan garnet meget fint bruges til interiør ting - som håndklæder, klude, tæpper, bomuldsrondeller og meget andet. 

Små gæstehåndklæder

Efter at Corona har hærget - og fortsat hærger landet - har jeg hæklet flere små klude til gæstebadeværelset. På den måde kan mine gæster tørre hænder i en ren klud - og skal ikke dele håndklæde med os eller andre gæster. 

Disse små klude er perfekte i både strik eller hækling. Du kan leger og afprøve alle teknikker - og samtidig få en brugbar prøve ud af det. 

Farve på hjemmet

Med hæklede Vaskeklude, karklude, håndklæder og gæstehåndklæder er det let sætte farve på dit hjem - og give små afstemte farvepletter rundt om i hjemmet. Et sofatæppe kan sagtens få stuen til at se helt anderledes ud.

 

EasyPull®

Nøglerne har alle sammen EasyPull, som gør det let at finde enden og trække fra midten af nøglet uden at hele nøglet vendes på vrangen. 

Specifikationer
Varenummer:220500094830
Indhold100% økologisk Bomuld
FormNøgle - Klar til at blive strikket, 50 Gram
Løbelængde170m/50gr - 340m/100gr
Strikkefasthed27 masker pr. 10 cm
Pindestørrelse3mm
Håndtering60 grader
Leveringstid:2-3 hverdage
Leveringstid hvis ikke på lager2-3 uger